Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Bästa verktygsvagnen 2023 – hitta den bästa vagnen för dina verktyg!

1. Teng Tools TCMM1055N Verktygsvagn2. Bahco Verktygsvagn 1472K5BKFF2SD3. Tecos Verktygsvagn 7 Lådor
Teng Tools TCMM1055N VerktygsvagnBahco Verktygsvagn 1472K5BKFF2SDTecos Verktygsvagn 7 Lådor

Bästa verktygsvagnen 2023 – Önskar du att dina verktyg var organiserade och skyddade på ett bättre sätt? Då kan en verktygsvagn vara något för dig. Verktygsvagnar gör det lättare att kategorisera, skydda och transportera verktyg. De passar framför allt för professionella hantverkare, men även för hemmabruk. Det finns ett stort antal olika modeller i olika prisklasser vilket kan göra det svårt för konsumenter att välja. Därför har vi valt ut tre verktygsvagnar som vi gillar extra mycket. I detta bäst i test hittar du även svar på vanliga frågor.

Vilken verktygsvagn är bäst i test 2023?

1. Teng Tools TCMM1055N Verktygsvagn – Premium
2. Bahco Verktygsvagn 1472K5BKFF2SD – Mellan
3. Tecos Verktygsvagn 7 Lådor – Budget

Så genomfördes testet

Det finns många bra märken och modeller att välja bland när du ska köpa en verktygsvagn. Priserna kan variera stort och därför är det viktigt att du frågar dig själv vilka funktioner och verktyg som du behöver. För att alla ska hitta en verktygsvagn som passar deras behov och budget har vi utsett vinnare i tre olika prisklasser; premium, mellan och budget. För att välja ut tre favoriter i detta bäst i test har vi utgått från följande faktorer:

 • Kvalitet
 • Prisvärdhet
 • Funktioner
 • Antal verktyg och delar
 • Lastkapacitet
 • Kundbetyg
 • Expertomdömen

Samtliga verktygsvagnar i vår jämförelse kommer från välrenommerade varumärken från väletablerade återförsäljare i Sverige, så du kan känna dig helt trygg när du handlar.

Topp 3 Bästa Verktygsvagnarna 2023

1. Vinnare Premium: Teng Tools TCMM1055N Verktygsvagn

Denna verktygsvagn med verktygssats från Teng Tools innehåller allt du önskar när det kommer till verktyg. Denna vagn är de professionella hantverkarnas storfavorit. Den innehåller hela 1055 delar vilket gör att du aldrig behöver oroa dig för att du glömt något verktyg när du ska iväg på jobb. Den är särskilt ämnad för yrkesverksamma inom hantverk-, fordons-, underhålls- och teknikbranschen. Den passar även för motorsportentusiaster och ambitiösa hemmasnickrare.

Produkten levereras i verktygsvagn, mellanlåda och topplåda. Utöver ett stort antal verktyg finns hör även en magnetskål, fästjärn för fixering av mellanlådan och verktygsplåt för montering på sidan. 13 välsorterade lådor gör att du snabbt och enkelt hittar och kommer åt dina verktyg. Denna vagn uppfyller verkligen varumärkets unika koncept “Get Organised”. Lådorna är dessutom försedda med kullagerskenor som gör att de är lätta att öppna och stänga.

Den här verktygsvagnen är den dyraste i testet, men du får otroligt mycket för pengarna. Den är byggd i rostfritt stål och håller mycket hög kvalitet rakt igenom. Verktygsvagnen har kraftiga hjul vilket gör att det är enkelt att flytta den. Perfekt om du behöver transportera många verktyg.

Fördelar:

 • Den innehåller ett mycket stort antal verktyg
 • Mycket hög kvalitet
 • Välorganiserad

Nackdelar:

 • Ställer högst krav på din budget

Du hittar produkten här.

 • 77.754,00 kr

2. Vinnare Mellan: Bahco Verktygsvagn

Den här stilrena och kraftiga verktygsvagn från det populära varumärket Bahco är testets vinnare i mellankategorin. Denna säkra vagn har plats för 145 verktyg och passar utmärkt för yrkesverksamma såväl som till hemmabruk. Tack vare dess många säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg att ha denna i garaget eller i verkstaden hemma.

Vagnen har åtta stycken utdragbara lådor som underlättar organiseringen av den verktygssats som innehåller 145 delar på ett ungefär. Lådorna är mycket säkra och stabila. Tack vare kullagerskenor och deras individuella lastkapacitet på 30 kilo kan du känna dig trygg med denna vagn. Det unika click-systemet garanterar hög säkerhet och god stabilitet. Dessutom har vagnen skyddskanter av kompositmaterial som skyddar omgivning såväl som vagnen. Den totala lastkapaciteten är 600 kilo.

Fördelar:

 • Mycket säker & stabil
 • Hög lastkapacitet på 600 kg
 • Stilren design

Nackdelar:

 • Vissa kan önska att vagnen hade plats för fler än 145 verktyg

Du hittar produkten här.

 • 8.535,00 kr
 • 9.703,00 kr

3. Vinnare Budget: Tecos Verktygsvagn 7 Lådor

Denna praktiska verktygsvagn från Tecos är en värdig vinnare i budgetkategorin. Med denna vagn får du mycket för pengarna. Den här prisvärda vagn passar framför allt bra för ambitiösa privatpersoner, men även yrkesverksamma som önskar en något mindre avancerad verktygsvagn.

Vagnen är utrustad med hjul, handtag och sju verktygslådor. Lådorna är mycket lätta att dra ut och stänga. Smarta pack och utrymmen i lådorna gör det enkelt att kategorisera och få en god översikt över verktygen. Denna vagn skyddar verktygen på ett effektivt sätt eftersom varje verktyg har sin specifik plats. Vagnen levereras med Tecos hylsnyckelsats (halvtum och kvartstum), tångset och skruvmejslar.

Testpanelen gillar även denna vagns snygga och enkla design. Den kompakta vagnen är svart med detaljer i rostfritt stål. En mycket stilren design som passar som ett bre komplement i samtliga verkstäder.

Fördelar:

 • Prisvärd
 • Snygg och enkel design
 • Lätt att organisera

Nackdelar:

 • Relativt få funktioner

Du hittar produkten här.

Vanliga frågor om verktygsvagnar

En verktygsvagn är en dyr produkt vilket gör att det krävs ordentlig research innan köpet. Det finns ett enormt utbud av olika modeller och det är inte helt lätt att veta vilken som är lämplig för just dina behov. Därför har vi sammanställt de vanligaste frågorna och svaren om verktygsvagnar här nedan.

🛠️ Vad är en verktygsvagn?

En verktygsvagn är en enhet som hjälper till att organisera, skydda och förvara olika verktyg. Det finns många olika modeller, men det vanligaste är i form av en enhet på hjul som enkelt går att rulla.

🛠️ Vem har nytta av en verktygsvagn?

Verktygsvagnar är särskilt avsedda för professionella hantverkare och andra yrkesverksamma som använder verktyg ofta, exempelvis personer inom fordons-, underhålls- och teknikbranschen. Verktygsvagnar är även användbara för privatpersoner och hobbyister som vill organisera verktygen hemma i garaget eller verkstaden.

🛠️ Vad bör jag tänka på när jag ska köpa en verktygsvagn?

Det finns mycket att tänka på, men det allra viktigaste är att du tänker över dina behov. Vilka verktyg behöver du och vilka kan du klara dig utan? Utgå alltid från din situation när du ska köpa en verktygsvagn. Det kan även vara en god idé att bestämma din budget. Det är även viktigt att välja en vagn från ett väl ansett varumärke och från en väletablerad återförsäljare.

🛠️ Är en dyrare verktygsvagn bättre?

Högkvalitativa verktyg är dyra och detsamma gäller för verktygsvagnar. Vagnar från välrenommerade varumärken som Bahco, Teng Tools, Tecos och Stanley kommer alltid att kosta en slant och bör ses som en investering. En bra verktygsvagn kommer att hålla i väldigt många år. Priset för olika modeller beror främst på hur många olika delar och funktioner som vagnen har. Ju dyrare vagn, desto fler verktyg har den vanligtvis.

Summering

I detta bäst i test har vi testat verktygsvagnar i olika prisklasser. Testets premium vinnare är experternas storfavorit Teng Tools TCMM1055N. Med hela 1055 delar innehåller denna maxade vagn allt du kan önska. Verktygen är organiserade i 13 smarta lådor vilket gör det enkelt att komma åt dem när de ska användas. I mellankategorin utsåg vi Bahco Verktygsvagn 1472K5BKFF2SD till vinnare. Denna kompakta och mycket säkra vagn passar utmärkt för både yrkesverksamma och privatpersoner. Med 145 verktyg och en lastkapacitet på 600 kilo tillfredställer den många behov. Tecos Verktygsvagn 7 Lådor är testets budgetvinnare. Denna prisvärda och snygga vagn levereras med hylsnyckelsats, tångset och skruvmejslar.

En verktygsvagn är en stor investering och det krävs en hel del efterforskning för att köpa en vagn som passar just dig. Vi hoppas att detta bäst i test med recensioner har hjälpt dig en bit på vägen. Det finns många fantastiska modeller tillgängliga på den svenska marknaden. Kom igång att alltid utgå från dina behov när du väljer verktygsvagn och håll dig till de väletablerade märkena.

Lycka till med ditt köp och hoppas du hittar den bästa verktygsvagnen för just dig!

Referenser:
Unboxing av verktygsvagnen Teng Tools, WOW!


Återförsäljare av verktygsvagnar:
Verktygsproffsen
Proffsmagasinet
Byggmax
Buildor

Lämna en kommentar