Om oss

Vi sammanställer tester på nätet, tidningar och annan media så att du enklare ska kunna hitta rätt produkt för dig.
En prioritering vi har är att hålla alla tester uppdaterade så långt vi bara hinner med. Det betyder att om det står att produkten är bäst ett visst år inne bär det att vi har uppdaterat artikeln med bra produkter det året. Många andra siter bara uppdaterar året och har en artikel full av gamla och för åldrade produkter.

Så vill du hitta rätt produkter för dig, så tar du del av våra test sammanställningar.

Hur tjänar vi pengar?

Vi är oberoende i den meningen att vi inte får direkt betalning att utse en vinnare och är inte sponsrade av ett bolag. Men många av våra produkter vi länkar till är i form av affiliate-samarbeten där vi får en procentuell ersättning om våra tips genererar en försäljning. Det är smart, vilket både du och vi tjänar på. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt produkt, och du får enklare att välja den bästa produkten för dig!

Vilka är vi?

Vi är ett litet gäng webbentusiaster som älskar att konsumera information och sammanställa i olika varianter. Några av oss har en teknisk bakgrund och jobbat med teknik och utveckling på nätet i många år. Och andra är mycket erfarna skribenter som älskar text och att förmedla information.

Meaningmoon.com startades våren 2021 och namnet kommer ifrån att en av oss är förtjusta i nymånar, och att vi sprang på en domän med en intressant historik, så vi slog till. Vi skissar på ett betygssystem med månens olika faser.

Hösten 2021 byter vi namn till Testmonkey, då det namnet knyter mer an till verksamheten. Varmt välkomna till testmonkey.se.

Ansvarsfriskrivning

Meaningmoon.com‘s mål är att alltid ha korrekta och faktakontrollerade uppgifter på den här webbsidan. Dock så ska alla texter ses som information och bör alltid dubbelkollas innan ni gör ett köp. Du köper alltid produkterna under eget ansvar. Vi tar gärna emot synpuknkter du har på våra omskrivna produkter så vi kan uppdatera texterna utifrån all tillgänglig information.

Vi uppdaterar hela tiden informationen på hemsidan, så se till att hålla er uppdaterade om policys och vårt arbetssätt.

Bilder

Vi använder oss av bilder från nätet när vi gör våra texter, här är några källor vi använt oss av:

Unsplash.com

Pixabay.com

Ribbon vector created by alekksall – www.freepik.com

Teknik

Plattform: WordPress

iBEE har hjälpt oss med WordPress och SEO

Samarbeten

SvenskaLänkar.com