Bästa erbjudandena på Black Friday 2023 för verktyg!

Black Friday erbjudanden på verktyg 2023 – I butiker börjar begreppet Black Friday bli allt vanligare. En ren amerikansk reafest som har hittat sig hit till Sverige. Framförallt de senaste åren har den börjat få stor betydelse för svensk handel. Black Friday är den tidpunkt på året då du kan spara som mest.

De erbjudanden som ges från olika varumärken slår oftast både rean på juldagen och trettondagen. Rabatter som 50% är inte helt ovanligt, men kan även överstiga det beloppet. Black Friday infinner sig den första fredagen efter Thanksgiving och erbjudandena håller normalt sett i sig under hela helgen, för att avslutas med Cyber Monday.

För den som gillar att fixa hemma och behöver att uppgradera din verktygslåda, kommer Black Friday att vara ett perfekt tillfälle för dig att spara rejält med pengar. Men vad är det då du ska tänka på i samband med ditt köp och vilka verktyg ska du kika lite extra på?

Bästa erbjudandena från butikerna för black friday 2023

Klicka på respektive logotyp för att få de bästa erbjudandena!

Black Friday erbjudanden på verktyg Gardenstore

Black Friday erbjudanden på verktyg Granngården

Black Friday erbjudanden på verktyg Proffsmagasinet

verktyg hos Skånska byggvaror

verktyg Verktygsproffsen

Black Friday erbjudanden på verktyg beijer bygg

Individuella verktyg

Några saker som du verkligen kan spara rejält med pengar på i verktygsväg är individuella verktyg som till exempel hammare, spikar, tumstockar eller skruvmejslar. Att inhandla individuella verktyg är perfekt för dig som inte har så mycket verktyg och vill ha klassiska och enkla redskap att använda till vardags. Det passar även dig som vill uppgradera ett särskilt verktyg och vill ha fler valmöjligheter.

Förutom detta är det även maskiner och större verktyg som oftast faller inom den bättre kategorin för olika erbjudanden. Varför inte investera i en lövblås eller snöslunga inför höst- och vinterhalvåret? Det kommer att spara dig både en frisk rygg och mängder av energi. Båda av dessa maskiner kan hittas till mycket bra erbjudanden under Black Friday och går att inhandla i mängder av onlinebutiker.

En annan sak som du kan kika på är tillbehör till verktyg eller maskiner. Kanske behöver batteriet i din kanttrimmer bytas ut? Eller varför inte investera i ett par hörselskydd som skyddar dina öron när du befinner dig i buller eller högre ljudmiljöer.

Set av verktyg

För dig som inte har särskilt mycket verktyg kan det vara en god idé att köpa ett verktygsset istället. Detta inkluderar allting som du behöver för att kunna utföra mer praktiska saker hemma, som att till exempel hänga upp tavlor eller spika ihop lister.

Satsa på ett set som innehåller de verktyg som du tror att du kommer få mer användning av. Jämför lite olika val för att kunna göra ett köp som är anpassat efter dina behov.

Utrustning och tillbehör

Black Friday är även ett bra tillfälle att införskaffa utrustning och tillbehör som underlättar hanteringen av dina nyinköpta verktyg. Kanske behöver du ett par handskar, skyddsutrustning som till exempel en svetshjälm eller skyddsglasögon? Det finns mängder av fynd att göra även i denna kategorin.

Kika även på arbetskläder eller skor som har en bra passform och skyddar dina tår. En stor bonus är att du med dessa plagg inte heller behöver vara rädd för att skita ner dig och att kläderna är följsamma och bekväma att ha på  sig under längre stunder.

Kläderna går att anpassa efter vart du normalt sett arbetar. Det finns särskilda arbetskläder för arbete i skog, terräng eller på industri. Men även arbetskläder för dig som älskar att fixa hemma, vilket gör utbudet väldigt stort.  

Undvik att köpa

Detta är en väldigt individuell fråga med ett svar som skiljer sig lite beroende på vem som gör inköpet. Det finns egentligen inte så mycket som du bör undvika att köpa. Däremot kanske det inte kommer ge dig några stora besparingar om du endast behöver köpa lite spikar eller ståltråd.

Det är på de större artiklarna som de bästa prissänkningarna görs. Detta är då maskiner som cirkelsågar, lasermätare eller borrmaskiner.

Fundera på vad du behöver investera i och om du har en byggfirma eller liknande är det under Black Friday som du ska passa på att köpa verktyg till firman.

Vad du ska tänka på under Black Friday

Fast det kan tyckas som att man bara kan tuta och köra på Black Friday, finns det några saker som kan underlätta i rushen. Nedan kan se två punkter som kommer att göra Black Friday betydligt enklare.

Undvik köer och långa väntetider

Att Black Friday för många kan vara en ganska stressig historia, är inte alls svårt att förstå. Många föredrar då att handla online för att undvika de långa köer som kan uppstå i butiker under denna rea. Du kan även planera ditt inköp av verktyg bättre och jämföra olika hemsidor för att kunna göra det bästa valet.

Skapa listor

Så att du inte ska gå helt vilse i det kaos som kan uppstå under Black Friday, bör du skapa listor hos dina favoritbutiker. Om det är online kan du på förhand skriva listor för att ditt köp ska bli enklare. Du luras heller inte in i köpfällor som kan göra att du inte sparar lika mycket som du kan tyckas tro.

Om du däremot planerar att göra dina inköp i en fysisk butik, kommer det att spara dig tid om du redan innan köpet vet vad du ska titta på och vad du behöver. Detta minimerar risken för att du ska göra spontanköp som du sedan inte kommer att använda.

Sammanfattning

För att du ska få tillgång till de allra bästa rabatterna gäller det att du är ute i god tid och handlar snabbt. Verktyg som är mest nedsänkta kommer oftast vara de verktyg som säljer allra bäst.

För att du ska kunna planera dina inköp kan du skapa praktiska inköpslistor. Om du även planerar att ge bort några produkter i julklapp eller födelsedagspresent är Black Friday ett perfekt tillfälle för att du ska kunna ge bort större artiklar, som kostar mindre.

Oavsett vilka verktyg som du planerar att investera i, kan du vara säker på att du kommer att spara pengar. Kika på vilken eller vilka butiker du ska titta in hos under Black Friday och sedan är det bara att börja handla när det väl är dags för rean att starta! Lycka till med dina Black Friday erbjudanden på verktyg 2023!

Fler erbjudanden:
Black friday erbjudanden för barn
Black friday erbjudanden för hemmet

Lämna en kommentar