Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Bästa kassaskrin 2023 – För säker förvaring av dina värdefulla föremål!

1. Master Lock P560692. Master Lock LCHW20103. WEDO Kassalåda
Master Lock P56069Master Lock LCHW2010WEDO Kassalåda

Bästa kassaskrin 2023 – Har du ett eget företag och behöver en trygg plats att förvara växel, kontanter eller andra viktiga föremål? eller du kanske har mycket värdefulla smycken och stora summor kontanter i hemmet som du vill förvara på en säker plats, där du vet att ingen förutom du kan komma åt? Då kan ett kassaskrin vara precis det du behöver. 

Ett kassaskrin är ett praktiskt verktyg för dig som vill lägga till ett säkert sätt att förvara dina värdesaker, så att dem kan hållas utom räck-och synhåll, för både din och andras säkerhet. Vi har listat våra tre favoriter av kassaskrin 2023! 

Topp tre kassaskrin bäst i test 2023 

1. Vår vinnare! Master Lock P56069 

 • Brand-och vattentålig 
 • Programmeringsbar kod 
 • Fokus på A4-dokument 

Om ultimat säkerhet från både inbrott och brand är din prioritering så är Master Lock P56069 valet för dig! Detta är ett brand- och vattentåligt kassaskrin med programmeringsbar kod. Med Master Lock har du möjlighet till att programmera en digital säkerhetskombination, en återställningsbar kombination och även en Master-kombination.  

Det har ett djupt på ca 37.5 centimeter och bredd på ca 42 centimeter, vilket gör det till ett rymligt förvaringsområde för en del olika värdesaker, med extra fokus på viktiga A4 dokument.  

2. Master Lock LCHW2010 – Större förvaring! 

 • Nyckellås 
 • Brandsäker 
 • Stor förvaring 

Master Lock LCHW2010 hamnar på en stark andraplats på denna topplista på grund av flera anledningar. Detta kassaskrin är utrustat med nyckellås istället för kodlås, ett klassiskt sätt att öppna och stänga kassaskrinet på och skrinet har en vikt på cirka 9 kilo. Detta kassaskrin fungerar lika bra som vårt förstaval när det kommer till att förvara dina mest värdefulla föremål, och är även ett skrin som är brandsäkert.  

Du kan med fördel förvara allt ifrån värdepapper till pengar eller smycken. Eftersom detta kassaskrin är lite större i storleken så kommer det utrustat med ett greppvänligt handtag för enklare förflyttning.  

3. WEDO Kassalåda – Enkel design! 

 • Nyckellås 
 • Anpassad för förvaring av pengar 
 • 7 fack för mynt och sedlar 

Vårt tredjeval är Wedo Kassalåda, en enklare modell anpassad mer för förvaring av pengar och passar bäst till dig som behöver växel och kontantförvaring för företaget.  

Wedo Kassalåda är utrustad med en kombination kassett för både mynt och sedlar, ett nyckellås med 2 nycklar, samt en stabil stålplåt kassett. Kassaskrinet har fyra fack för sedlar och åtta fack för mynt, vilket ger den ett antal av 7 rader. Denna förvaring kan hålla upp till 2 500 svenska kronor.  

Wedo kassalåda har en bredd på 35 centimeter och höjd på endast 10 centimeter, vilket gör den till ett smidigare alternativ vid förflyttning och tar upp mindre plats vid förvaring.  

 
Vad kan du förvara i ett kassaskrin? 

Du kan använda ditt kassaskrin till att förvara en hel del olika föremål som du är rädd om. Värdesaker som kan vara bra att låsa in i ett kassaskrin inkluderar bland annat: 

 • Kontanter 
 • Smycken 
 • Juveler 
 • Guld 
 • Dokument 
 • Nycklar 

Huvudanledningen med ett kassaskrin är att skydda dess innehåll mot inbrott och brand och göra det så svårt som möjligt för obehöriga att komma åt. Men det kan också vara praktiskt om du är tankspridd och ofta missplacerar eller tappar bort viktiga saker. Med ett kassaskrin kan du vara säker på att dina allra viktigaste värdesaker delar ett utrymme tryggt ifrån olyckor och obehöriga. 

Tre vanliga frågor om kassaskrin: 

Vad är kassaskrin tillverkade av? 

Det beror självklart alltid på vem som är tillverkaren och vad det är för märke på just ditt kassaskrin, men generellt är kassaskrin ofta tillverkade av stålplåt med armering.  

I många fall kan det även vara otydligt i själva produktbeskrivning eller på baksidan och undersidan av kassaskrinet exakt vilket material den är gjord av, just för att göra det svårare att kunna bryta sig in i det.  

Vilket kassaskrin ska jag välja? 

Vilket kassaskrin som passar dig bäst varierar beroende på storlek och avsedd användning. Om du vill investera i ett kassaskrin för ditt företag så rekommenderar vi att du har storleken på er växelkassa och dagliga intäkter i åtanke, samt ifall du vill att den ska vara enkel att flytta och förvara på en mindre plats.  

Om du vill ha ett kassaskrin för personligt bruk är det alltid bra att basera ditt val på vad för värdesaker du vill förvara i skrinet. Kassaskrin finns i en mängd av olika storlekar och finns tillgängliga att passa dig som vill låsa undan allt ifrån smycken till vapen.  

Vilket är bäst, ett kassaskrin med kodlås eller nyckellås? 

När det kommer till typ av lås på ditt kassaskrin är det ett helt personligt val, och borde bildas på vad som är mest praktiskt för dig. 

Ett nyckellås är det mer klassiska alternativet och består oftast av två nycklar. Dessa nycklarna går att bevara på säker plats eller på din nyckelknippa. Kodlås är ett lite mer modernt alternativ och har fler anpassningsbara egenskaper.  

Enklare och mer klassiska kodlås brukar oftast ha en kod, men det finns även lite mer avancerade kodlås som erbjuder olika användarkoder. Vissa kodlås innehåller också en loggbok som kan ge information om vem som tidigare har öppnat och stängt låset, samt under vilka tider, vilket gör spårning enklare.  

Många avancerade kodlås har även en funktion som skickar ett tyst larm till larmcentralen om ägaren skulle slå in en specifik siffra innan den utvalda säkerhetskoden. Detta är ett väldigt smidigt och diskret säkerhetsalternativ som kan komma till nytta under en stressfylld och farlig situation.  

Bästa kassaskrin 2022
Håll dina föremål säkra i ett kassaskrin

Hur valde vi produkter till vår topplista? 

för att leta upp de bästa kassaskrinen på marknaden för just dig så vände vi oss till andra kunders omdömen som köpt dessa produkter. Vi börjar alltid med att läsa ett flertal recensioner för varje produkt som vi har valt att inkludera i vår topplista.  

Vi tänker också självklart på att inkludera en rimlig variation av storlekar och egenskaper för varje produkt, så att det blir enklare att hitta någonting som passar just dig. Sist men inte minst så är självklart också priset en viktig faktor vid våra val. Vi vill att våra läsare ska kunna känna sig nöjda med sitt val oavsett budget, och känna att det finns alternativ för alla.  

källor: 

https://butikskassa.com/artiklar/varfor-kassaskap

https://secura.se/kassaskrin-med-kodlas-kontra-deponeringsskap/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa kassaskrin

Conrad
cdon
Computersalg
Prisjakt
Pricerunner
 

Lämna en kommentar