Bästa miniräknaren

I en digital värld har du allt du någonsin behövt söka upp och ta reda på, ett knapptryck bort via din telefon eller laptop. Detsamma gäller för miniräknare. På www.miniräknare.se kan du räkna ut en hel del olika saker. Efter att du upptäckt möjligheterna med denna smarta miniräknare online kommer du aldrig behöva använda dig av en vanlig igen!

Bästa miniräknaren

Gör beräkningar

På miniräknare.se kan du smidigt och snabbt räkna ut en mängd olika saker. Vid användning av denna miniräknare kommer du inte längre behöva använda dig av huvudräkning, vilket kan spara dig tid i situationer när du vill få fram en beräkning så snabbt som möjligt.

Vid olika beräkningar så krävs det att du använder dig av olika formler. Dessa formler kan vara väldigt svåra att räkna ut i huvudet. På miniräknare.se kan du få hjälp med att räkna allt ifrån lön, Bitcoin , räntan på lån och mycket annat! Här nedan tänkte vi kika lite närmre på de olika användningsområdena.

Vanlig miniräknare

Med en miniräknare på mobilen kan du enkelt och framförallt snabbt knappa in en uträkning du behöver ha svar på. Kanske handlar det om en matematisk uträkning till dina studier eller för att ge tillbaka rätt växel vid köp? Med en miniräknare får du svar på allt på endast ett fåtal sekunder.

Räkna ut din lön

Du kan även räkna ut vad din lön kommer bli efter skatt eller vad din timlön blir på en månad. För att ta reda på vad din lön blir efter skatt behöver du fylla i din månadslön innan skatt, i vilken kommun du bor i och om du är medlem i svenska kyrkan eller inte.

Att göra beräkningar som handlar om hur mycket lön du kommet att få ut gör det mycket lättare för dig att kunna planera din ekonomi när du vet hur mycket du faktiskt får i handen.

Räkna ut räntan

Ränta är någonting du kommer behöva betala när du tar ett lån. Med hjälp av en miniräknare online kan du enkelt få reda på hur mycket ränta du kommer behöva betala. Det enda du behöver skriva in är ditt lånebelopp, hur mycket räntan ligger på och återbetalningstiden. Sedan kommer miniräknaren räkna ut din ränta åt dig!

Bitcoin

Den digitala valutan Bitcoin har blivit otroligt populärt att investera i. Har du någonsin funderat på att investera i Bitcoin och vill veta Bitcoins exakta värde i svenska kronor? Denna miniräknare kan hjälpa dig med det. Det enda du behöver göra är att skriva in hur mycket Bitcoin du vill veta värdet av så konverterar miniräknaren värdet till svenska kronor.

Få fram BMI

Med en BMI-uträkning kan du ta reda på om du är underviktig, överviktig eller normalviktig. Det kan vara en bra tumstock att utgå ifrån för att se över dina mat-och träningsvanor och ifall du bör göra någonting åt dem. Det du behöver göra för att räkna ut ditt BMI med en miniräknare online är att fylla i om du är en man eller kvinna, din vikt, din längd och din ålder.

Räkna med procent

Miniräknare.se låter dig räkna ut procenten av olika summor. Det kan exempelvis vara bra att veta när du vill köpa en produkt på rea eller för att ta reda på vad momsen ligger på. Detta är ett otroligt smidigt sätt att få reda på procentenheter och det enda du behöver göra är att knappa in procenten samt vilket tal du skulle vilja räkna ut procenten av.

Lämna en kommentar