Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Bästa barnpoolen 2023 – perfekt för ditt barn under sommaren! 

Bästa barnpoolen 2023 – En pool till dina barn under de varma sommardagarna inbjuder till både skratt och lek. En barnpool kan du ställa i trädgården och på altanen, vart du än önskar helt enkelt.  

Ett barn ska dock aldrig lämnas utan uppsikt i poolen och det är viktigt att du håller vattennivån låg för större säkerhet. Det är även bra att tänka på att köpa en pool utefter ditt barns ålder och vad som verkligen verkar optimalt för just ditt barn. Vi har listat de bästa barnpoolerna på marknaden, vilken blir din favorit? 

Topp 3 barnpooler bäst i test 2023 

1. Vår vinnare! Bestway Barnpool Turtle Totz Play Pool 

 • Solskydd 
 • Unik design 
 • Barn från 2 år 
 • Slitstarkt material 

Bestway Barnpool Turtle Totz Play Pool är vår vinnare och det av ett flertal olika anledningar. Det är en genomtänkt modell med en unik design i form av en sköldpadda på toppen och kommer göra det spännande för dina barn att hoppa i. Poolens botten är uppblåsbar så den blir mjuk att sitta i och sidorna skyddar och hindrar ditt barn från att råka ramla ur.  

Sköldpaddan på toppen sträcker sig över hela poolen som ett pooltak och ger dig möjligheten att få en svalkande skugga i värmen. Tack vare poolens alla olika färger och mönster kommer ditt barn inte tröttna, att titta på de stimulerar även deras sinnen.  

Denna pool är hållbar och du kan smidigt spara den tills nästa barn är redo för att använda den. Den är tillverkad i det slitstarka materialet vinyl i hårdplast och du får även en reparationslapp vilket är perfekt om det skulle råka bli en skada som ett hål. Den är även utrustad med säkerhetsventiler och det uppblåsbara solskyddet är utrustad med 50 UPF.  

Denna pool från Bestway är rekommenderad till barn från 2 år och har en vattenkapacitet på 26 liter.  

2. Bestway Fantastiskt Akvarium Vattenpark – Med rutschkana! 

 • Rutschakan och andra roliga tillbehör 
 • Slitstarkt material 
 • Rymmer 380 liter 
 • Barn från 3 år och uppåt 

Bestway Fantastiskt Akvarium Vattenpark är pool som kommer svalka ditt barns kropp samtidigt som hen blir underhållen i många timmar. Det är en uppblåst vattenpark där ditt barn får möjlighet att leka med uppblåsbara sjödjur, fiskar, en delfin och en bläckfisk. 

Denna pool har även en rutschkana som kan ge plats för mycket skratt och lek. Denna produkt kan dina barn leka med på många sätt, använd exempelvis bläckfiskens armar som ett ringkastningsspel med de medföljande uppblåsbara sjöstjärnorna. Det går utmärkt att ta bort de uppblåsbara tillbehören om poolen skulle vilja användas utan.  

Den charmiga palmen som sitter på poolkanten kan dessutom spruta vatten om man kopplar in trädgårdsslangen i den. Denna pool rymmer 380 liter och om du skulle vilja tömma vattnet är det inga problem, det kan du enkelt göra tack vare tömningsventilen. Hela poolen och alla tillbehör är gjorda av slitstarkt vinyl, det ingår även en lagningslapp.  

Poolen rekommenderas för barn frön 3 år och uppåt och den bör alltid användas under tillsyn av en vuxen.  

3. Bestway Skill Shot Barnpool – För den sportintresserade!

 • Bollek med mål och bollar 
 • Barn från 3 år och uppåt 
 • Slitstarkt vinyl 
 • Smart tömningsfunktion 

Bestway Skill Shot Barnpool är ett utmärkt val för dig som letar efter en pool till ditt barn. Förutom att bara svalka på de heta sommardagarna så för du även möjligheten att leka med målen som finns på poolens kortsidor. Du får med ett par bollar som du kan försöka kasta i målens hål och samla poäng! Ditt barn kan leka själv, med en kompis eller dig och underhållas i timmar.  

Denna pool har en speciell tömningsfunktion där du kan koppla trädgårdsslangen på den vanliga ventilen, smidigt och smart. Detta är en större barnpool i ett uppblåst tillstånd och har en längd på 237 centimeter, en bredd 152 centimeter och en totalt höjd på 94 centimeter där målen slutar.  

Denna pool är tillverkat av slitstarkt vinyl och har ett par extra breda väggar. Den rekommenderas för barn från 3 år och kommer till ett väldigt bra pris för massa timmar av lek! 

3 vanliga frågor om barnpooler: 

Hur ofta bör vattnet bytas i en barnpool? 

När det är riktigt varmt ute borde vattnet helst bytas varje dag då bakterier trivs väldigt bra i det varma vattnet, speciellt om poolen används varje dag. Detta gäller även om du inte använder någon typ av vattenbehandlingsmedel som kan rena poolen. 

Behöver små barn ha uv-kläder när de badar i en pool även fast poolen är försedd med ett tak? 

Taket på poolen ger ett bra skydd mot UV-strålning men det är ändå bra om barnen har badkläder med UV-skydd. Det ger ett maximalt skydd och det som är säkrast för ditt barn, då deras hud är extra känslig mot solen. 

Hur mycket kostar en barnpool? 

Priset kan variera en del beroende på vilken modell och vilket märke det är på poolen du tänker köpa. De allra minsta och enklaste poolerna kan du få till ett väldigt bra pris, det finns varianter som endast kan kosta en hundralapp.  

För större pooler och de med extra funktioner som exempelvis rutschkana eller tillhörande djur och lekhörnor kan priset gå upp till några tusen. Köp därför en pool utefter dina och dina barn behov.  

Bästa barnpoolen
Med en barnpool i trädgården kombinerar dina barn lek med nytta

Källor: 

https: //xn--bst-i-test-q5a.co/basta-barnpoolen/

https: //barntopplistan.se/basta-barnpoolen/

Lämna en kommentar