Bästa ångmopp 2023 – Rengör dina golv mer miljövänligt!

1. Profi-Care PC-DR 30932. Cleanmaxx 1123 Ångmopp3. CleanMaxx 1784 Ångmopp
Profi-Care PC-DR 3093Cleanmaxx 1123 ÅngmoppCleanMaxx 1784 Ångmopp

Bästa ångmopp 2023– En ångmopp är ett multifunktionellt alternativ till en vanlig mopp, och är även ett mer hygieniskt val. Det är ett pålitligt redskap för att kämpa emot olika bakterier, dammiga ytor, kvalster och andra farliga mikrober och bakterier vi drar med oss in i hemmet.  

Ångmoppar finns att köpa i många olika storlekar och fungerar utmärkt för en stor del ytor. Det är även en väldigt miljövänligt alternativ, eftersom du slipper massa tunga kemikalier under städningen. En del studier har även visat på att en ångmopp kan få bort så mycket som 90% av alla bakterier som vanligtvis hittas på ditt golv.  

Med så många olika alternativ på marknaden kan det därför vara svårt att veta vart man ska börja i sökandet på den perfekta ångmoppen. Därför har vi skapat en lista med våra tre favoriter, så att du kan välja mellan de absolut bästa marknaden har att erbjuda.

Topp tre ångmoppar bäst i test 2023

1. Vår vinnare! Profi-Care PC-DR 3093 

  • Blir av med ca 99% av alla vanliga bakterier och hem kvalster (inklusive coronavirus bakterier) 
  • 5 meters kabel 
  • Lättgående matt sula 

Vårt första val, Profi-care är en kompakt och mångsidig ångmopp som gör att din städning blir både snabb och utförlig. Profi-care använder sig utav 100 C ångvatten som enkelt rengör och desinficerar dina golv, och funkar lika effektivt för avfettning utan att lämna några rester såsom oljemängder.  

Denna ångmopp kan användas på en stor del av ytor, inkluderat laminat, trägolv, marmor, gummi, skiffer, keramik eller vinyl. Detta så du enkelt kan städa alla olika rum i ditt hem med en och samma mopp!  

Några av våra favoritegenskaper för denna modell är den långa sladden som gör att du kan nå ut i stora rum utan att känna dig begränsad till en viss hörna i hemmet. Den har även en 450 milliliter vattentank och ett väldigt smidigt fällbart handtag med 180 graders vridbar och flexibel fot så att du enkelt kan rengöra under dina möbler. 

  • 990,00 kr

2. Cleanmaxx 1123 Ångmopp – Mångfunktionell! 

  • 3-i-1 mopp 
  • Avtagbar 300 ml vattentank  
  • Återanvändningsbara fiberdukar 

På andra plats har vi Cleanmaxx 1123, en ångmopp som erbjuder tre praktiska funktioner i ett redskap. Du kan bland annat använda den för golvrengöring, mattrengöring och hand ångtvätt. Med andra ord ett perfekt alternativ för att rengöra envisa möbler som är svåra att tvätta via maskintvätt eller liknande. 

Tack vare cleanmaxx 1123 trekantiga form på huvudet så kommer du åt även i trånga hörn och kanter. Cleanmaxx har också ett stort utbud av multifunktionalitet och kan användas för att putsa dina fönster, ånga stolskuddar och soffor, men även för rengöra dina mattor och golv.  

3. CleanMaxx 1784 Ångmopp – Prisvänlig! 

  • Kompakt rengöringsenhet 
  • Redo att användas efter 20 sekunders uppvärmning 
  • Avtagbar vattentank 

Vår tredjeplats är även vårt mest prisvänliga alternativ. Ångmoppen Cleanmaxx 1784 inkluderar många goda egenskaper, till ett lägre pris. Cleanmaxx 1784 är en kompakt modell som är utrustad med ett triangelhuvud för enkelt rengöring av hörn och kanter. Detta är ett superbra kemikaliefritt alternativ tack vare dess höga ångstyrka.  

Cleanmaxx 1784 fungerar bra för mattor, linoleum och många andra hårda golv. Moppen är utrustad med en avtagbar vattentank som rymmer 250 milliliter, och kräver endast 20 sekunder uppvärmning!  

Tre vanliga frågor om ångmoppar: 

Varför ska jag välja en ångmopp över en vanlig mopp? 

En ångmopp är ett mycket mer miljövänligt alternativ eftersom du helt skippar användningen av hårda kemikalier som kan vara farliga för husdjur, barn och i vissa fall även kan slita på ditt golv. Ånga är naturligt, skonsamt och kan få bort så mycket som 90% av alla vanliga bakterier, virus och mikrober som hittas runt om i hemmet. 

Måste jag köpa nya rengöringsdukar efter varje användning? 

Detta beror på vilken modell du har, men generellt så består rengöringsdukarna för varje ångmopp av mikrofiber. Mikrofiber är ett skonsamt material som rengör flitigt och även tål maskintvätt. Det lämnar inga repor eller sträck under rengöringsprocessen. 

Vad är fördelen med ett triangelformat huvud på min ångmopp? 

En av de största fördelarna med ett triangelformat huvud på din ångmopp är att du enkelt kan komma åt i hörn och kanter som i vanliga fall kan vara svåra att nå med en vanlig dammsugare eller mopp. Med en triangelformad ångmopp kommer du enkelt åt, så att alla dina golv kan skina och kännas rena. 
 

Bästa ångmopp
Få dina golv effektivt rena med hjälp av en ångmopp

Hur har vi valt ut produkter till vår topplista? 

Att välja en produkt som en ångmopp kan vara mycket svårt då det finns ett stort utbud av modeller på marknaden.  Därför är det viktigt för oss att börja hos kunden själv. När vi väljer ut produkter till vår topplista så har vi alltid kundens behov i åtanke. För att ta reda på detta börjar vi med att spendera mycket tid på att läsa igenom recensioner och kommentarer om olika modeller och märken av produkter vi behöver välja ut.  

Därefter ser vi till att välja ut tre stycken produkter som har tillräckligt med variation för våra läsare. Vi vill såklart att alla egenskaper som vi och våra kunder älskar ska vara inkluderade i alla våra tre val, men att dem skiljer sig åt när det kommer till prisskala, storlek, och användarvänlighet så att alla kan hitta den modell som passar dem bäst!  

källor:  

https://www.cleanipedia.com/se/golv-ytrengoring/sa-gor-du-for-att-skura-golvet-med-en-angmopp.html

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa ångmopp

CDON
Conrad
Prisjakt
Pricerunner

Lämna en kommentar