Här hittar du bästa rabattkoderna

Att handla online har många fördelar. Bland annat slipper du utsätta dig för smitta genom att gå i fysiska butiker, du handlar när det passar dig, inte när butiken har öppet och ofta får du sakerna direkt hem, eller till ett utlämningsställe. En annan smart grej är att du i ugn och ro kan jämföra priset på flera olika butiker och samtidigt leta reda på en rabattkod för ditt köp.

Här hittar du bästa rabattkoderna

Att köpa med en rabattkod gör till exempel att du kan få ner priset på ditt köp eller i vissa fall fri frakt.  Online finns det dessutom möjlighet att söka fram rabattkoder för en specifik butik. När du handlar i en fysisk butik har du ibland tur om det hänger ett litet häfte med kuponger vid exempelvis tandkrämen. Men ofta är det kriterier som måste uppfyllas och dessutom måste du komma ihåg att du la den där kupongen i fickan när du står redo att betala.

Nästan alla butiker har reor och rabatter flera gånger om året och det spelar inte någon roll om du ska handla livsmedel, resor, kläder eller teknik.

Vårt första tips är därmed att använda dig av en tjänst som Rabatterat.se för att hitta de allra bästa aktiva rabatterna. Självklart kan man själv leta upp bra erbjudanden, men det tar lång tid och det är inte alltid säkert att man hittar det man letar efter. Många gånger slutar det med att man bara kollar i sin favoritbutik, men missar alla andra butiker som kanske har rabatt på samma vara som man är ute efter.

Vi listar några exempel på typer av rabattkoder som kan vara bra inför kommande julhandel.

  • Handla för 500 kr och få fri frakt (åhlens)
  • 50 procent rabatt på weekendresor (hotels)
  • Rabatt på matkassar (hellofresh)
  • Rabatt på köp av linser (flera olika butiker)

Rabatterat är en sida som har samlat in och listat rabattkoder hos svenska onlinebutiker sedan 2008. Genom deras sida hittar du hundratals bra erbjudanden på allt från det senaste modet till elektronik. Men smakar det så kostar det, eller? Svaret är att det faktiskt är helt gratis att ta del av Rabatterats olika erbjudanden och de listar kupongkoder helt öppet för alla besökare. Det krävs inte något medlemskap och det finns även en väl fungerande sökfunktion som gör det enkelt att hitta det man letar efter. Det går även att prenumerera på deras nyhetsbrev för att få de allra nyaste rabatterna.

Tack vare ett nära samarbete med butikerna kan man erbjuda nätets bästa rabatter till hundratals välkända onlinebutiker. Det enda du behöver göra är att hämta din rabattkod och fylla i den i kassan när du gör ditt köp.

Lämna en kommentar