Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Bästa in-ear hörlur 2023 – Lyssna på musik utan sladdar!

1. Jays m-Five in ear 2. i11 Twins trådlösa hörlurar3. Defunc True Basic Grön
Jays m-Five in eari11 Twins trådlösa hörlurarDefunc True Basic Grön

Bästa in-ear hörlur 2023 – In-ear hörlurar är ett par smarta hörlurar som kan underhålla dig en hel del i vardagen. De är perfekta att använda under träningspass, på jobbet eller under storstädningen hemma både för att prata i telefon eller lyssna på musik.  

Det finns flera olika typer av in-ear hörlurar och det kan därför vara svårt att veta vilka som passar dig bäst. Här nedan tänkte vi kika lite närmare på in-ear hörlurar och de bästa modellerna!  

Topp tre in-ear hörlurar 2023 

1. Vår vinnare! Jays m-Five in ear 

 • Lång speltid 
 • Laddas enkelt upp med laddningsfodral 
 • Stilren design 
 • Svettbeständig och bra ljudkvalitet 

Vinnaren av vårat test är Jays m-Five in ear. Detta är ett par trådlösa hörlurar som erbjuder dig hela 4,5 timmars speltid av musik, podcasts och liknande. När batteriet sedan tar slut kan du enkelt stoppa ner dem i laddningsfodralet för att få ytterligare 13,5 timmar speltid. De har även en 10 meters räckvidd. Tack vare detta behöver du inte alltid befinna dig precis bredvid din mobiltelefon.  

Hörlurarna är svettbeständiga vilket gör de perfekta att använda under hårda träningspass. Detta betyder även att klarar sig emot lite lättare regn. På hörlurarna får du även tillgång till en mikrofon vilket gör det möjligt för dig att kunna prata i telefon. Självklart får du även en mycket god ljudkvalitet, vilket är ett måste när du lyssnar på dina favoritlåtar! 

Laddningsfodralet tar endast en timme att ladda upp till fullt batteri och du får med en laddningskabel till den. Utöver det så kommer de i en svart design som är mycket stilren.  

2. i11 Twins trådlösa hörlurar – stor valmöjlighet! 

 • Stilrena, vit design 
 • Laddningsfodral 
 • Parkoppla en eller två hörlurar 
 • Räckvidd på 10 meter 

i11 Twins är ett par stilrena trådlösa hörlurar som kommer i en vit design. De har en räckvidd på 10 meter vilket gör att du kan vara längre ifrån din mobiltelefon när du pratar i den.  

Med dessa hörlurar kan du göra allt från att lyssna på musik/podcasts, kolla olika videoklipp och även prata i telefon. På hörlurarna hittar du även en knapp där du enkelt kan pausa och återuppta musiken. När du pratar i telefonen kommer samtalet endast att höras i den ena hörluren. Detta gör det även möjligt för dig att välja om du önskar att välja en eller två hörlurar. Du kan alltså parkoppla en var för sig eller båda samtidigt.  

Hörlurarna kan enkelt laddas upp, även när du är ute på språng. Du laddar de med hjälp av det uppladdningsbara laddningsfodralet. Du får även med en specifik laddningskabel till detta fodral.  

3. Defunc True Basic Grön – God ljudkvalitet! 

 • Försedda med mikrofon 
 • Svett- och vattentäta 
 • Lång uppspelningstid 
 • Medföljande laddningsfodral 

Defunc True är ett par trådlösa hörlurar för dig som är ute efter en mycket bra ljudkvalitet. Dessa hörlurar kommer även i en mycket snygg design och passar perfekt till vardags. 

Detta är ett par grymma hörlurar som erbjuder en mycket god komfort. De är även svett och vattentäta. De är därför perfekta att använda under ett hårt träningspass och om det råkar komma en regndroppe eller två gör det inget.  

När hörlurarna är fulladdade kan du lyssna i hela 4 timmar och med ett fulladdat fodral 12 timmar. Du laddar alltså upp dina hörlurar med hjälp utav ett laddningsfodral. Detta fodral fungerar även som en liten förvaringslåda under tiden hörlurarna inte kommer till användning. Hörlurarna är även försedda med mikrofon vilket gör det möjligt för dig att kunna prata i telefon.  

3 vanliga frågor om in-ear hörlurar: 

Vad är ett par in-ear hörlurar?  

Ett par in-ear hörlurar är samma sak som öronsnäckor. Det är alltså ett par hörlurar som sitter inne i örat utan sladd. De är perfekta att använda till vardags och du behöver inte oroa dig över att fastna i de irriterande sladdarna. Det finns väldigt många olika typer av i-ear hörlurar och du har därför massor att välja bland.  

Vem behöver ett par in-ear hörlurar? 

Ett par in-ear hörlurar är otroligt smidiga och kan underlätta en hel del i vardagen. Ett stort plus med dessa hörlurar är just det att de inte har några sladdar. Då de är sladdlösa har du inget att trassla ut och du behöver inte heller tänka på att de alltid är i vägen.  

De är perfekta att använda under promenader eller under springturer. Du får en mycket bredare rörelsefrihet då du bland annat kan ha telefonen i väskan eller fickan och fritt röra dig runt och prata i telefon. De är även perfekta att använda under tiden du städar eller jobbar. Du behöver då inte tänka på att ha kläder med fickor. När du väl börjat använda ett par kommer du se dess fördelar och heller inte vilja byta tillbaka till ett par vanliga hörlurar med sladd.  

Hur fungerar ett par in-ear hörlurar? 

Ett par trådlösa in-ear hörlurar fungerar på så sätt att du ansluter dem till din mobil eller dator via Bluetooth. Musik, videos eller samtal kommer bara du höra igenom dina in-ear hörlurar. De är även försedda med mikrofon vilket ger dig möjligheten att kunna prata med hjälp av mikrofonen. Det är bara att sätta in hörlurarna i öronen och sedan ansluta till din enhet.  

Bästa in-ear hörlur
Få större rörlighet vid träning eller vardagsysslor med ett par in-ear hörlurar

Källor: 

https://www.hifiklubben.se/inspiration/horlurar/sa-valjer-du-ratt-horlurar/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa in-ear hörlur

teknikproffset.se
Prisjakt
Pricerunner

Lämna en kommentar