Äggkokare bäst i test 2023 – Hitta den bästa äggkokaren

1. Champion Äggkokare Rostfri2. Severin Design Äggkokare3. Jo!e äggkokare för micro

Äggkokare från Champion

Severin Design Äggkokare

Jo!e äggkokare för micro

En helt vanlig svensk äter ungefär 200 ägg per år och de flesta konsumeras runt omkring påsk. Ändå är det väldigt få människor som har en äggkokare hemma, även fast de är rätt prisvärda och drar betydligt mindre energi gentemot att koka sina ägg i en kastrull. Med en äggkokare kan man få sina ägg alldeles perfekta precis som man vill ha dem och så spricker sällan äggen vilket de kan göra i en kastrull.

Idag så finns det väldigt många olika äggkokare på marknaden och den dyraste behöver inte nödvändigtvis inte vara den bästa. Därför så kan det vara svårt att hitta den bästa äggkokaren på marknaden och därför så har vi testat några av de mest populära modellerna som finns hos svenska butiker och grossister, och listat de i ett äggkokare bäst i test, just så att det blir enklare för dig som konsument att hitta den absolut bästa äggkokaren – oavsett om du är ute efter en proffsmodell eller ett lite mer prisvärt alternativ för den som inte behöver de allra senaste funktionerna. Häng med och hitta den perfekta äggkokaren just för dig!

Topp 3 Äggkokare 2023

Vi har sammanställt flera olika äggkokare bäst i test av några av de mest populära äggkokarna som finns tillgängliga på den svenska marknaden just för att hjälpa dig som konsument att hitta den bästa äggkokaren. Nedan har vi testat några av de mest populära äggkokarna som finns tillgängliga hos svenska återförsäljare. Häng med!

Äggkokare från Champion

1. Champion Äggkokare Rostfri

Äggkokaren från Champion är en av de mest prisvärda äggkokarna i detta test och även en av de mest populära på marknaden idag, just därför så hade vi höga förhoppningar när vi valde att testa denna produkt.

Champions äggkokare är det perfekta hjälpmedlet om du vill tillaga perfekta ägg utan att behöva hålla koll på tiden eller vänta på att vattnet ska börja att koka. Den stilrena äggkokaren rymmer upp till 1-7 ägg åt gången och är därför ett bra val till familjer med upp till 4 personer.

Äggkokaren är väldigt enkel att använda och det enda som behöver göra är att picka hål på de ägg som ska tillagas och sedan placera dem i äggkokaren, sedan häller man bara i rätt mängd vatten med det medföljande måttet. Oavsett om du vill ha löskokta eller hårdkokta ägg så gör denna äggkokare det enkelt att tillaga dina ägg.

I vårt test så visade sig denna kokare för ägg göra ett riktigt bra jobb för ett väldigt rimligt pris och därför så tycker vi att detta är en väldigt bra produkt. Produkten är så pass prisvärd att alla borde ha en i sitt hem och därför har vi valt att ge denna äggkokare bäst i test.

Se priset här!

2. Severin Design Äggkokare

Äggkokaren Design från Severin är testets dyraste kokare för ägg och det märks redan när vi tittade på produkten, då det är en produkt som mestadels består av borstat aluminium och som ser väldigt väldesignad ut i ditt kök.

Den har, precis som äggkokaren från Champion, plats för upp till 7st ägg och detta gör den det perfekta valet till familjer på upp till 4 personer. Denna äggkokare gör det enkelt att koka ägg och vattenmängden är alltid densamma, vilket gör det så enkelt som möjligt att koka ägg.

Denna äggkokare är väldigt påkostad när det kommer till priset och den gör det aningen enklare att koka ägg än Champions äggkokare, men prisskillnaden är för stor för att det ska vara värt att införskaffa denna äggkokare om man inte är ute efter snyggare design.

Se priset här!

3. Jo!e äggkokare för micro

Jo!e’s äggkokare är förmodligen den som vi testat som är mest prisvärd och som är absolut enklast att använda. Till skillnad från andra kokare för ägg så stoppar man in denna i mikovågsugnen och sedan så tillagar man äggen i den.

Allt man behöver göra för att få perfekta ägg är att fylla botten med vatten, peta ett hål i botten på ägget och sedan stoppa in äggkokaren i mikrovågsugnen – super enkelt och smidigt.

Se priset här!

Lämna en kommentar